Remontointi ja uudisrakentaminen

Ota yhteyttä ›

Laadukasta remontointia ja uudisrakentamista Porista Satakuntaan

Pori Building on rakennusalan luotettava kumppani Satakunnassa. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa.

Etsitkö remontillesi tekijää tai uudisrakentamisen ammattilaista? Pori Building palvelee sinua ympäri Satakuntaa. Toteutamme esimerkiksi omakotitaloremontit lattiasta kattoon. Teemme kaikenlaiset sisätyöt, pystytämme väliseinät ja tarvittaessa talopaketit. Halutessasi ripustamme taulutkin seinille. Meilltä hoituu myös hirsikorjausrakentaminen.

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin rakennustyöt yli 20 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Räätälöimme palvelun aina tarpeidesi mukaan ja saat meiltä esimerkiksi uudisrakennustyöt halutessasi avaimet käteen -pakettina.

Käytämme kaikissa projekteissamme vain hyviä materiaalitoimittajia ja ostamme materiaalit mahdollisuuksien mukaan satakuntalaisilta toimittajilta.

Pori Buildingilla myös märkätilasertifikaatti

Kosteudenhallinta on meille ensiarvoisen tärkeää. Käytössämme on kosteudenhallintaan tarvittavat laitteet ja huolehdimme aina, että kaikki materiaalit pysyvät kuivina. Polygon tekee riippumattomat mittaukset kaikissa kohteissamme.

Tiesitkö? Meiltä myös otsonointi ja muut Rent-palvelut.

Ota yhteyttä ›

Työn laatu ja asiakas ovat aina ykkösiä

Pori Buildingin toimintaperiaatteisiin kuuluu muun muassa huolellisuus: "Emme koskaan hosu, vaan teemme asiat ajan kanssa".

Pori Building on alansa osaava ammattilainen, jonka käsiin voit huoletta luottaa rakennus- tai remonttiprojektisi. Keskitymme suunnitteluun ja asiakkaidemme toiveisiin. Pidämme myös tiiviisti yhteyttä työn tilaajaan projektin alusta loppuun.

Olemme joustava ja asiakasta ymmärtävä ammattilainen, sillä teemme tätä myös aidosti rakkaudesta lajiin. Tykkäämme huomioida asiakkaitamme pienillä asioilla, kuten hoitotarvikepaketilla pesuhuoneremontin valmistumisen kunniaksi.

Kaipaatko avuksesi sisustussuunnittelijaa?

Pori Building tekee yhteistyötä kahden paikallisen sisustussuunnittelijan, TSJ suunnittelun ja Suunnittelupalvelu Jenniferin kanssa. Jos haluat tietää lisää, kysy meiltä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita